TÜRKİYE & AZERBAYCAN Dergilerimiz Röportajlar Makaleler Diaspora Sosyal Medya İnfografik Makale Çağrısı Hakkımızda İletişim
Türkiye Azerbaycan Dergisi'ne Başarı Dilekleri... | Türkiye Azerbaycan Dergisi

Türkiye Azerbaycan Dergisi'ne Başarı Dilekleri...

Türkiye, Azerbaycan ve Türk Dünyasından önemli isimlere başarı dileklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız!

Sizlerle yolumuza daha güçlü şekilde devam edeceğiz…

 

Türkiye Azerbaycan Dergisi’nin Türk Konseyi’ni oluşturan ülkeler arasındaki diaspora ilişkilerinin geliştirilmesine katkıda bulunacağına inanıyoruz ve size başarılar diliyoruz.

Bağdat Amreyev

Türk Konseyi Genel Sekreteri

 

Bugün dünyanın muhtelif ülkelerinde yaşayan milyonlarca Azerbaycan ve Türkiye Türkleri arasında ilişkilerin daha da güçlendirilmesine ihtiyaç durulmaktadır. “Türkiye Azerbaycan Dergisi” de işte bu zaruret de ileri gelmektedir. Ümit ediyorum ki, dergi ülkelerimiz ve özellikle de diasporalarımız arasında bilgi akışını daha da yoğunlaştıracak, karşılıklı ilişkileri daha da güçlendirecektir. Dergiye çalışmalarından başarılar dilerim!

Fuad Muradov

Azerbaycan Cumhuriyeri Diasporadan Sorumlu Devlet Komitesi Başkanı

 

Biz sıradan bir millet değiliz; dünyaya büyük medeniyetler hediye etmiş büyük bir milletiz. Bu noktada yeni nesillerin de özgüvenini artırıcı, analitik düşünce ile bilinçlenmesini sağlayıcı bir yayın politikası takip etmenizi önerir, başarılarınızın devamını dilerim.

Yalçın Topçu

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı

 

Tıpkı bağımsızlık mücadelesi dönemindeki gibi beraber tek bir ses olarak hareket edersek, Azerbaycan’ın sesi de daha güçlü çıkacaktır. Bu fırsatı verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni yayın döneminiz ülkemize ve Azerbaycan’a hayırlar getirir.

Şamil Ayrım

AK Parti Milletvekili, Türkiye – Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı

 

“Türkiye Azerbaycan Dergisi’ne yayın hayatında başarılar diliyorum ve derginin faaliyetleriyle kardeş hukuku olan iki devlet arasındaki köprüler daha da sağlamlaşacaktır.”

Ayşe Keşir

AK Parti Milletvekili

 

İlk tavsiyem odur ki, derginizin işinde Türkiye-Azerbaycan kardeşliğini kılavuz olarak belirlemelisiniz. İkincisi ise, duyguların fiili işbirliğine destek olmasını unutmayın. Sonda ise başarının devamlı zahmete dayandığını kendi işinize kökleyin. Başarılar ve tebrikler!

Hazar İbrahim

Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi